Untitled Document
   Untitled Document


 
Untitled Document
Welkom - Aanmelden Inloggen
more
Algemene voorwaarden
Betalingen/Prijzen

-Na een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. -Wanneer een bestelling binnen 7 dagen nog niet is betaald, gaat het bestelde item weer terug in de voorraad en kan het dus door een ander gekocht worden. -De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Europa inclusief BTW. -Prijzen zijn INCLUSIEF verzending binnen Nederland. -Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de kosten van verzending (en verzekering) afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van uw bestelling. (neem contact met mij op; info@ladydirk.nl) -vooraf overmaken op bankrekeningnummer 893891517 (ABN AMRO) ten name van Natasja Gerritse, Leveringen

-Lady Dirk & Little verzendt alle bestellingen uiterlijk
binnen 48 uur na ontvangst van de betaling, dit gebeurt via TNT-Post naar het bij je bestelling opgegeven adres
. -Als uw bestelling verstuurd is, ontvang je hier een mail van. -Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft je niet het recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. -Lady Dirk & Little is
niet aansprakelijk
voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens verzending. -Als je je pakket verzekerd wilt laten verzenden, kan dit na contact met mij te hebben opgenomen (info@ladydirk.nl) over de extra kosten. -Alles op de site is in principe direct leverbaar, maar het kan voorkomen dat doordat ik in kleine oplage werk er onverhoopt een product niet meer leverbaar is, in dit geval neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Retourzending

-Mocht de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen aan info@ladydirk.nl, waarin je je retourzending aankondigt. De retourzending moet binnen 7 dagen na ontvangst teruggezonden worden. -Bij retourzendingen die aan de gestelde eisen voldoen krijg je het aankoopbedrag terug EXCLUSIEF de door Lady Dirk & Little eerder gemaakte verzendkosten. -Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het kledingstuk in de originele verpakking teruggezonden is, onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. -Lady Dirk & Little beslist of er aan de retour eisen voldaan is. -De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de verzender. -Lady Dirk & Little zal binnen 10 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag rechtstreeks op je bankrekening terugstorten met inhouding van de door Lady Dirk & Little eerder gemaakte verzendkosten.

Retouradres

Wil je het retouradres weten, neem svp even contact op via de mail: info@ladydirk.nl. Dan sturen we de adresgegevens naar je toe.


Wassen en strijken

*alle kledingstukken (tenzij anders vermeld in de omschrijving) zijn machine- wasbaar op 40 graden, was op kleur ! *strijken op de warmte die voor de stof bedoeld is. *Lady Dirk & Little is niet aansprakelijk voor schade aan het product bij verkeerd wassen en/of strijken.

Aansprakelijkheid

-Lady Dirk & Little aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Lady Dirk & Little. -Voor misverstaan, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen door het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen jou en Lady Dirk & Little, dan wel tussen Lady Dirk & Little en derden, is LAdy Dirk & Little niet aansprakelijk.

Privacy
-Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling (en ook voor Kerstkaarten bijv.) en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Veel winkel plezier bij Lady Dirk & Little


Natasja
Zoek Artikel more
Untitled Document
Jurk Jas Tas Feest Laatste Korting Winter Rok Sjaal Rompertje

Untitled Document
Vertel een vriend more

Winkel wagen
Geen artikelen
Untitled Document

Promoties more
Kijk ook eens naar:

Angelique

Kijk ook eens naar:

Edith

 
     
 
 

Copyright ©2012
Blue Pepper Solutions.com
All Right Reserved.

Follow NatasGerritse on Twitter